Sinds begin maart 2020 heeft het Corona Covid-19 crisis ons in haar greep. Ook elke General Counsel in Nederland heeft in zijn of haar dagelijkse werk te maken met de gevolgen van deze pandemie. Uiteraard doet GCN er als hét kennisnetwerk voor GCs in Nederland alles aan om General Counsel hierbij te ondersteunen door het delen van kennis en ervaringen van en met elkaar en door input en hulp van GCN-Partners. 

Concreet faciliteert GCN momenteel het volgende:

General Counsel Corona Info group

  • Vanaf 16 maart 2020 is GCN op LinkedIn gestart met de General Counsel Corona Info Groep. Dit is het centrale platform waar eindverantwoordelijke bedrijfsjuristen alle specifiek voor hen relevante gevolgen van het Corona Covid-19 virus kunnen vinden en ideeën en ervaringen kunnen delen en informatie van de verschillende legal service providers ontvangen. De voertaal is zowel Nederlands als Engels. De groep is nu al een groot succes met honderden aangesloten deelnemers. Iedereen kan deelnemen en relevante input aanleveren. GCN voert redactie.

GCN Online Corona Forum

  • GCN is in maart gestart met het wekelijkse GCN Online Corona Forum. GCN-Leden worden uitgenodigd om via online video meetings met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen. Deze online meetings worden door GCN gemoderate. Meer info (data achter de login onder GCN Agenda) en aanmeldingen via info@generalcounsel.nl

General Counsel NL Nieuwsbrief

  • Op 12 mei is de online General Counsel NL Nieuwsbrief gepubliceerd en deze staat o.a. in het teken van de huidige crisis.

Het is voor iedereen zoeken hoe we het beste deze crisis kunnen beslechten en elkaar doeltreffend kunnen assisteren. GCN blijft het centrale platform voor General Counsel en helpt graag!

Join us

Het grootste kennisnetwerk voor General Counsel en Chief Legal Officers

Sluit je ook aan bij hét professionele peer-to-peer netwerk

Join us