Criteria deelname

Deelname aan GCN staat open voor degenen die voldoen aan het volgende profiel:

  • U bent in dienst bij een bedrijf of organisatie in een eindverantwoordelijke leidinggevende (bedrijfs)juridische functie
  • U heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
  • U bent jurist of heeft een vergelijkbare academische graad.

Kosten deelname

Aan deelname zijn kosten verbonden. De all-inclusive GCN 2022 jaarbijdrage bedraagt EUR 825,- exclusief btw. U ontvangt begin januari 2022 een digitale Save-The-Date Agenda van GCN.

Voor deze all-in jaarbijdrage heeft u – zonder additionele kosten – toegang tot het General Counsel NL Jaarcongres (in maart) en het General Counsel NL Najaarscongres (in oktober) en kunt u ook deelnemen aan één van de regionale General Counsel NL Intervisie groepen – minimaal twee intervisiebijeenkomsten per jaar per groep en de landelijke GCN Denktanks.

Wij nodigen u telkens ruim op tijd uit voor de GCN bijeenkomsten en activiteiten.

Daarnaast krijgt u ook persoonlijk toegang tot het beschermde deel van de GCN website (members-only-login) waar u relevante informatie kunt delen en vinden in de GCN Diamond Box en op het GCN Forum

Achter de login vindt u ook een uitgebreide GCN Agenda en een overzicht van actuele GC vacatures en meer informatie over de speciaal geselecteerde opleidingen en cursussen, waaronder het General Counsel Executive Program.

Tevens ontvangt u alle General Counsel NL online nieuwsbrieven (zes per jaar) en het jaarlijkse General Counsel NL Magazine. Ook kunt u deelnemen aan de GCN groep op LinkedIn. Lees hier ook enkele testimonials van General Counsel die deelnemen aan GCN.

Tevens krijgt u toegang tot de uitkomsten van het General Counsel NL Benchmark Onderzoek – dat GCN elke twee jaar onder alle GC in Nederland uitzet en kunt u deelnemen aan, en houden wij u op de hoogte van, de General Counsel NL Award.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als deelnemer van GCN en u te ontmoeten op de volgende General Counsel NL bijeenkomst of activiteit. Klik hieronder op de knop en schrijf u in!

Aanmelden bij GCN

Algemene voorwaarden voor deelname aan GCN

Een aanvraag voor deelname aan GCN geschiedt door het volledig invullen van het online inschrijfformulier. Opzegging van deelname aan GCN dient uiterlijk 2 maanden voor het einde van het kalenderjaar per email aan info@generalcounsel.nl te geschieden. Het Reglement Voorwaarden Deelname GCN kunt u hier vinden. Wij garanderen u dat wij vertrouwelijk met de door u verstrekte informatie omgaan en deze nooit aan derden verkopen en uw gegevens enkel verstrekken aan derden voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Onze Privacy voorwaarden vindt u hier.