Criteria deelname

Deelname aan GCN staat open voor degenen die voldoen aan het volgende profiel:Schermafbeelding 2015-03-06 om 13.05.36

  • U bent in dienst bij een bedrijf of organisatie in een eindverantwoordelijke leidinggevende (bedrijfs)juridische functie
  • U heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
  • U bent jurist of heeft een vergelijkbare academische graad.

Kosten deelname

Aan deelname zijn kosten verbonden. De all-inclusive GCN 2017 jaarbijdrage bedraagt EUR 730,- ex btw.

Voor deze all-in jaarbijdrage heeft u gratis toegang tot het General Counsel NL Jaarcongres (in april) en het General Counsel NL Najaarscongres (in oktober) en kunt u ook deelnemen aan één van de regionale General Counsel NL Intervisie groepen – 3 intervisie-bijeenkomsten per jaar per groep.

Wij nodigen u telkens ruim op tijd uit voor de GCN bijeenkomsten en activiteiten.

Daarnaast krijgt u ook persoonlijk toegang tot het beschermde deel van de GCN website (members-only-login) waar u relevante informatie kunt delen en vinden in de GC Diamond Box en op het GC Forum

Achter de login vindt u ook een uitgebreide GCN Agenda en een overzicht van actuele GC vacatures en meer informatie over de speciaal geselecteerde opleidingen en cursussen, waaronder het General Counsel Executive Programme.

Tevens ontvangt u alle General Counsel NL online nieuwsbrieven (minimaal 7 per jaar) en het jaarlijkse General Counsel NL Magazine. Ook kunt u deelnemen aan de GCN groep op LinkedIn. Lees hier ook de testimonials van General Counsel die deelnemen aan GCN.

Tevens krijgt u toegang tot de uitkomsten van het General Counsel NL Benchmark Onderzoek – welke GCN elke 2 jaar onder alle GC in Nederland uitzet en kunt u deelnemen aan en houden wij u op de hoogte van de General Counsel NL Award.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als deelnemer van GCN en u te ontmoeten op de volgende General Counsel NL bijeenkomst of activiteit. Klik hieronder op de knop en schrijf je in!

Aanmelden bij GCN

 Algemene voorwaarden voor deelname aan GCN

Een aanvraag voor deelname aan GCN geschiedt door het volledig invullen van het online inschrijfformulier. Opzegging van deelname aan GCN dient uiterlijk 2 maanden voor het einde van het kalenderjaar per email aan info@generalcounsel.nl te geschieden. Het Reglement Voorwaarden Deelname GCN kunt u hier vinden. Wij garanderen u dat wij vertrouwelijk met de door u verstrekte informatie omgaan en deze nooit aan derden verstrekken zonder uw toestemming.