Meerdere keren per jaar komen in verschillende regio’s in Nederland diverse GCN Peer-to-Peer groepen in dezelfde samenstelling bij elkaar om te sparren over werkgerelateerde dilemma’s. Deelname aan zo’n regionale GCN Intervisiegroep is kosteloos voor GCN leden. Samen met het management van GCN bepaal je welke groep het beste bij jou past. De GCN Intervisiegroepen zijn populair: veel GCN-leden nemen hieraan deel.

De GCN Peer-to-Peer bijeenkomsten vinden meestal vroeg in de ochtend plaats of rond lunchtijd en als het nodig is online. Steeds worden in een informele sfeer best practices gedeeld met peers. Doordat de deelnemers elkaar regelmatig ontmoeten ontstaat een vertrouwensband waardoor er meer diepgang komt in de besproken onderwerpen en in de onderlinge relatie. Op deze manier krijg je heel persoonlijk feedback op jouw uitdagingen van het moment en kan je ook direct hulp bieden aan andere General Counsel.

De thema’s en gesprekstechnieken worden nauw afgestemd op de wensen van deelnemers aan de groep. Iedere bijeenkomst wordt georganiseerd en gemoderate door het management van GCN (Petra van Hilst of Michiel van Straaten). Zij zorgen ervoor dat iedereen aan bod kan komen en dat de bijeenkomsten toegevoegde waarde blijven bieden.

Momenteel zijn er tien verschillende GCN Intervisiegroepen actief in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht Noord-Nederland en Zuid-Nederland. Ook is er een Engelstalige GCN Intervisiegroep voor expat-GCs die in Nederland wonen en werken. Op het moment dat je je aanmeldt voor GCN, kan je aangeven dat je interesse hebt in deelname aan een GCN Intervisiegroep. En uiteraard kan je je hier ook nog voor aanmelden op een later moment tijdens je lidmaatschap.

Join us

Het grootste kennisnetwerk voor General Counsel en Chief Legal Officers

Sluit je ook aan bij hét professionele peer-to-peer netwerk

Join us