Het belangrijkste doel van General Counsel Netherlands (GCN) is dat General Counsel en andere ervaren eindverantwoordelijke juristen van bedrijven en organisaties hun rol makkelijker, succesvoller en met meer plezier kunnen uitoefenen. Om dit te bereiken, zorgt GCN er voor dat GCs elkaar regelmatig ontmoeten en wordt op diverse manieren een platform geboden om met elkaar ervaringen en best practices te delen. De GC staat centraal.

Onze doelgroep

GCN is er primair voor onze deelnemers: de General Counsel, Chief Legal Officers en andere eindverantwoordelijke juristen van bedrijven en organisaties. GCN helpt de GCs om optimaal, snel en efficiënt te kunnen presteren in de vertrouwelijke en professionele setting van ons kennisnetwerk.

Onze werkwijze

GCN gelooft in een multimediale aanpak. Daarom organiseren wij verschillende fysieke bijeenkomsten in combinatie met moderne online communicatie. Wij werken daarbij samen met GCN- Partners die worden uitgedaagd om zo goed mogelijke oplossingen voor GCs te bieden. Innovativiteit en een hoog professioneel niveau staan centraal.

Onze meerwaarde

GCN biedt alle GCs in Nederland een platform om snel en gemakkelijk actuele informatie te delen en ervaringen uit te wisselen. Dat scheelt de GC’s bedrijf en organisatie tijd en geld.