GCN Ambassadors

Wieger ten Hove
Michel Chatelin
Marieke Koster
Yuri Wehrmeijer

Who we are & what we do

Eversheds Sutherland in Nederland

Wij zetten ons in om duurzaam te werken, de deuren open te zetten voor talent en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wij zetten de toon op het gebied van diversiteit als het kantoor met de meeste vrouwelijke fee earners én vrouwelijke partners – Stand van de Advocatuur in 2021 en in 2022.

Maak kennis met onze innovatieve en betrokken advocaten met uitgebreide sectorkennis die midden in een wereldwijd netwerk van meer dan 70 kantoren in meer dan 30 landen opereren.

Diversity & Inclusion

Wij zijn een sterke voorvechter voor diversiteit en inclusie (D&I). D&I ondersteunt onze waarden en ons doel. Het hebben van divers talent brengt veel voordelen met zich mee en een cultuur van inclusie, waarin iedereen het gevoel heeft zichzelf te kunnen zijn en helemaal tot zijn of haar recht kan komen, vinden wij van cruciaal belang.

Expertise

Wij zijn een full service advocatenkantoor met het accent op service excellence en sector approach. Wij gaan verder dan het standaard advocatenwerk en bouwen een partnership op met onze cliënten. Als plaatselijke experts met een global reach geven wij strategisch juridisch advies, met veel aandacht voor vernieuwing, efficiency en legal tech.

ESG & Climate Change

De aanhoudende zorgen over klimaat, biodiversiteit en ethisch en duurzaam ondernemen vragen om niet aflatende reflectie en aandacht. Een belangrijk onderdeel hiervan is de niet duurzame manier waarop we consumeren en de markt hebben ingericht. We staan voor een grote opgave om het systeem versneld te veranderen. Milieu-, sociale en governance kwesties (ESG) en duurzame bedrijfsstructuren zijn niet langer alleen regelgevende problemen; duurzaam en ethisch handelen zal een blijvend en steeds belangrijker boardroom thema zijn.

Lees hier het tweede Climate Change rapport van Eversheds Sutherland en KPMG.