Petra van Hilst, een van de oprichters van General Counsel Netherlands (GCN), verlaat vanaf 1 juli aanstaande de organisatie. Michiel van Straaten, de andere oprichter van GCN, zal vanaf die datum als Community-Chair verder gaan. Uiteraard bijgestaan door de overige teamleden.

Petra:Na ruim 10 jaar GCN is het tijd voor nieuwe uitdagingen en hoogtepunten. Ik ben trots op de prachtige GCN community die we hebben neergezet. Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel hoogtepunten gaan komen, maar voor mij is dit een geschikt moment om afscheid te nemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat GCN, met Michiel en de rest van het team, nog vele leerzame en inspirerende bijeenkomsten gaat organiseren in de toekomst. Een succesvolle community maak je met elkaar. Ik wil daarom iedereen bedanken voor alle bijdragen aan het succes van GCN, het General Counsel Executive Program en het EQUAL in LEGAL initiatief!

Michiel:Graag wil ik Petra bedanken voor de goede samenwerking de afgelopen jaren. Ik denk dat we er samen goed in zijn geslaagd om de rol van de General Counsel uit de anonimiteit te halen en om GCs een modern platform te bieden om kennis te delen en kennissen te maken. Ik wens haar heel veel succes en plezier bij haar verdere plannen en ik verheug me erop om GCN, het General Counsel Executive Program en EQUAL in LEGAL samen met de rest van het team verder te ontwikkelen.