Het General Counsel NL Jaarcongres op 6 april is alweer voorbij.  Een uitgebreid verslag met foto’s van het congres, de keynote speakers, de GC round tables staan online (in ’t members-only gedeelte) en is gepubliceerd in de General Counsel NL Nieuwsbrief van 11 mei jl (in ’t members-only gedeelte).

Een uitgebreid interview met keynote speaker Charley Moore stond in ’t FD van zaterdag 8 april: klik hier en op GCN YouTube channel: klik hier

Ben jij ook een eindverantwoordelijke bedrijfsjurist maar neem je nog niet deel aan de GCN community? Meld je nu dan aan via onderstaande knop.

In juni (en november) is er weer een ronde van 10 regionale General Counsel NL Intervisiebijeenkomsten en starten we met de General Counsel Award 2017-2018 verkiezingen. Op 6 oktober zal het General Counsel NL Najaarscongres 2017 plaatsvinden waar 3 General Counsel finalisten zich presenteren en we de communicatievaardigheden van GC gaan verbeteren. Genoeg mogelijkheden om te netwerken en andere GC te leren kennen komend jaar! Join us!

GCN kijkt terug op een succesvolle dag en dankt alle aanwezigen voor hun input en support. Met speciale dank aan onze Event Partner Deloitte Legal voor hun extra inzet tijdens dit speciale GCN lustrum event:

new-deloitte-legal-logo-white-background

Join us

Het grootste kennisnetwerk voor General Counsel en Chief Legal Officers

Sluit je ook aan bij hét professionele peer-to-peer netwerk

Join us