Een nationale veiligheidstoets op buitenlandse investeringen: Made in the USA, coming to the Netherlands

Nationale veiligheid, toetsen van buitenlandse investeringen, Chinese staatsbedrijven en het Amerikaanse CFIUS. Wat komt er aan en hoe raakt dit het Nederlandse M&A-landschap? Lees hier onze juridische beschouwing en de ervaringen van Seppe Stax die recentelijk werkte in de Amerikaanse CFIUS-praktijk. Het kabinet wil buitenlandse investeringen toetsen op nationale veiligheidsrisico’s“Nederland gaat buitenlandse investeringen toetsen op […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Seppe Stax | Allen & Overy LLP
Seppe Stax: 0206741185
seppe.stax@allenovery.com
Linkedin Seppe Stax 

Seppe Stax is advocaat bij Allen & Overy en onderdeel van de global Environment & Regulatory praktijkgroep. In 2018 werkte hij op het New Yorkse kantoor van Allen & Overy in de subgroep Sanctions, International Trade and Investment Compliance. Seppe was daar betrokken bij meerdere CFIUS procedures die het New Yorkse kantoor begeleidt namens (met name Aziatische) cliënten.
Jochem Spaans | Allen & Overy LLP
Jochem Spaans: 0206741500
jochem.spaans@allenovery.com
Linkedin Jochem Spaans 

Jochem Spaans leidt het Amsterdamse Environment & Regulatory team van Allen & Overy en adviseert over een breed scala aan bestuursrechtelijke onderwerpen, waaronder foreign investment screening. In 2008 werkte hij op het New Yorkse kantoor van Allen & Overy.