General Counsel Netherlands is het grootste kennisnetwerk van General Counsels in Nederland. Sinds 2009 is het netwerk actief en bereikt alle General Counsels, Chief Legal Officers, Head of Legal, Hoofden Juridische Zaken en andere eindverantwoordelijke juristen van bedrijven en organisaties in Nederland. Deze GCs geven leiding aan meer dan 3500 juristen en andere legal professionals in binnen- en buitenland en zijn de eindverantwoordelijken voor juridische zaken.

GCN biedt een platform voor de moderne General Counsel om informatie en ervaringen uit te wisselen, kennis over te dragen en te netwerken.

GCN organiseert thema- en intervisiebijeenkomsten om de uitdagingen waar GCs voor staan te helpen oplossen en probeert op een laagdrempelige en informele wijze de GCs met elkaar te verbinden zodat zij hun best practices met elkaar kunnen delen. Innovativiteit en een hoog professioneel niveau staan centraal. Enkelen van hen geven in een testimonial aan hoe zij hun deelname aan GCN ervaren.

The Team

GCN wordt gemanaged door Michiel van Straaten en Petra van Hilst. Vanuit hun voormalige rol als General Counsel hebben zij GCN opgericht. Met het doel om professionele GCs met elkaar te verbinden en relevante ontwikkelingen te delen.

Petra van HilstFounder

Tel: +31 6 41069433
petra.vanhilst@generalcounsel.nl

Michiel van StraatenFounder

Tel: +31 6 14837202
michiel.vanstraaten@generalcounsel.nl

 

Linda de HeerOffice manager

Tel: +31 6 48503893
linda.deheer@generalcounsel.nl

Els van der MeijdenExecutive Assistent
Join Us

Het grootste kennisnetwerk voor General Counsel en Chief Legal Officers

Sluit u ook aan bij hét professionele netwerk voor eindverantwoordelijke juristen van bedrijven en organisaties

Join Us

Onze missie is om GCs te verbinden en succesvoller te maken.

Read more