GCN Congressen

Drie keer per jaar organiseert GCN grote landelijke bijeenkomsten: het GCN Jaarcongres in het voorjaar, het GCN Najaarscongres in het najaar en de GCN New Year’s Boost om ieder jaar te starten.

General Counsel NL Jaarcongres

Het General Counsel NL Jaarcongres is het grootste jaarlijkse congres voor General Counsel in Nederland en vindt ieder voorjaar plaats. Iedere keer staat een ander actueel thema centraal, steeds specifiek bekeken vanuit de positie van de GC. Gedurende deze dag vol afwisseling neem je deel aan drie door jou gekozen GCN Roundtables, er zijn korte inspirerende bijdragen van verrassende Keynotes en er is veel gelegenheid voor persoonlijke kennismakingen en introducties waarbij we je graag terzijde staan.

General Counsel NL Jaarcongres 2023

Graag nodigen we je uit voor het General Counsel NL Jaarcongres 2023 dat op donderdag 30 maart aanstaande van 9.30 uur tot 17.30 uur zal plaatsvinden op het prachtige Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn. Dit keer is het centrale thema: Governance in unseen Crises – Hoe stel je je op als GC?

Lees meer »

General Counsel NL Najaarscongres

Ieder najaar vindt het General Counsel NL Najaarscongres plaats. Vanaf de lunch tot en met de borrel word je geïnspireerd door andere General Counsel en bijzondere inleiders. Elk congres is uniek en vol afwisseling. Zo vindt het ene jaar de finale plaats van de GCN Award en worden het andere jaar de kersverse resultaten van de nieuwste GCN Benchmark Survey besproken. In de jaren dat de GCN Award wordt uitgereikt, organiseren we in plaats van het General Counsel NL Najaarscongres een gezellig GCN Jaardiner op een bijzondere locatie. Sprekers zijn niet lang aan het woord en diepgang wordt bereikt door in kleine groepjes met elkaar te sparren en van elkaar te leren. Ook hier staat steeds een nieuw actueel thema centraal en dan met name: wat betekent dit voor de GC? 

General Counsel NL New Year’s Boost

Het jaar start met de GCN New Year’s Boost, steeds op een spectaculaire locatie. Zo waren we bij de studio’s van de EndemolShine en in de Eregalerij van het Rijksmuseum. De GCN New Year’s Boost is een uitstekende en gezellige gelegenheid om informeel kennis te maken met andere GCs en om de plannen voor het nieuwe jaar met elkaar te delen. In het Coronajaar 2021 kon de GCN New Year’s Boost niet doorgaan en in plaats daarvan organiseerden wij 18 GCN wandelingen door het hele land. Het was letterlijk een verademing!