Buren_CMYK jul23nw

GCN Ambassadors

Cees-Frans Greeven
Martijn Vermeeren
Paul Deloo
Martijn van der Vliet

Who we are & what we do

News

De experts van BUREN delen op regelmatige basis hun kennis over actuele juridische onderwerpen om onze cliënten op de hoogte te houden van veranderingen in wet- en regelgeving. Interesse? Via onderstaande knop komt u uit bij het nieuwsoverzicht van BUREN. Ook is het mogelijk u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven. Dit doet u via de knop in de footer van onze website.

Events

Door middel van online en offline seminars praten wij regelmatig onze relaties en cliënten bij over (actuele) juridische onderwerpen. Dit doen wij aan de hand van de expertise van onze advocaten, notarissen en fiscalisten. Benieuwd naar onze komende events? Houd onze website in de gaten.

Expertise

Stilstaan is geen optie in onze volatiele wereld. Ambitieuze ondernemingen bouwen energiek aan de toekomst. Samen met BUREN geven onze cliënten richting aan hun ontwikkeling. Wij voorzien ze van pragmatische, hanteerbare oplossingen. Helder en duidelijk in iedere transactie. BUREN is een onafhankelijk, internationaal georiënteerd kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs. U vindt ons in Amsterdam, Beijing, Den Haag , Luxemburg en Shanghai. 

Team

Ontmoet ons team via onderstaande knop. Een juridische vraag? Onze experts (advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten) staan klaar om u te helpen!