Continuïteit in de cloud: juridische aandachtspunten

In toenemende mate wordt door organisaties gebruik gemaakt van clouddiensten. Wat als de clouddienst niet beschikbaar is, de service provider failliet wordt verklaard of de afnemer niet over haar data kan beschikken? Continuïteit is van belang. Hieronder enkele aanbevelingen. Clouddiensten worden in het algemeen gezien als diensten waarmee on-demand toegang kan worden verkregen tot ‘pooled […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

J.M. Brölmann


Van Benthem en Keulen
06-47043567
janbrolmann@vbk.nl

Jan Brölmann is avocaat (partner) binnen de praktijkgroep Information Technology en is gespecialiseerd in IT en intellectueel eigendomsrecht. Jan adviseert en procedeert regelmatig over complexe (grensoverschrijdende) technologie-contracten, cloud computing, privacy compliance, platforms, e-commerce en de toepassing van nieuwe technologieën zoals blockchain, Internet of Things en Artificial Intelligence.

Jan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR) en van de Vereniging Privacy Recht (VPR). Daarnaast is hij expert auteur voor de website Computable op het gebied van technologie en recht.