Een zaak win je op de feiten

“Een zaak win je op de feiten” wordt door procesadvocaten vaak gezegd. Hoewel dit wat (te) kort door de bocht is, zit er zeker een kern van waarheid in. Voor partijen die te maken krijgen met geschillen voor de Nederlandse rechter, is het van belang om het bewijs van de relevante feiten rond te krijgen, […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Jan Bart is gespecialiseerd in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillenbeslechting. Zijn praktijk bestrijkt het gehele terrein van geschillenbeslechting, met een nadruk op finance litigation, bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid, geschillen die voortvloeien uit fusies en overnames en (kartel)schadeclaims. Jan Bart is docent aan de Law Firm School voor het vak informatie- en bewijsvergaring en is tevens docent aan de Nyenrode Business University voor bestuurders en toezichthouders op het gebied van governance.

Tel: +31 20 530 52 37 | Mobiel: +31 6 2095 5910 | Email: janbart.vandehel@stek.com

Marie-Claire procedeert over uiteenlopende commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen, die onder meer betrekking hebben op contractuele aansprakelijkheid, bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid, corporate governance issues, en geschillen die verband houden met fusies en overnames. Marie-Claire adviseert diverse (beursgenoteerde) ondernemingen en financiële instellingen in omvangrijke en complexe zaken.

Tel: +31 20 530 52 22 | Mobiel: +31 6 1077 1850 | Email: marie-claire.leijten@stek.com