Efficiënt dataonderzoek

De juridische markt profiteert steeds meer van de doorbraken in Artificial Intelligence. Bijvoorbeeld bij onderzoeken gerelateerd aan mededinging, M&A, omkoping, zorg-, milieu- voedsel- of financiële fraude. Of bij internationale arbitrage over transacties, aansprakelijkheid, intellectueel eigendom, verzekeringskwesties, commerciële contracten, herstructureringen en massaschades. EFFICIËNT DATAONDERZOEK VOOR LITIGATION & ARBITRATION MET ARTIFICIAL INTELLIGENCE Steeds meer sectoren vertrouwen op […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Jan Scholtes

Prof. dr. ir. Johannes (Jan) C. Scholtes is Chairman en Chief Strategy Officer van ZyLAB. Jan is ingenieur (ir.) in de Informatica (TU Delft), doctor in ‘Computational Linguistics’ (Universiteit van Amsterdam) en bekleedt sinds 2008 de buitengewone leerstoel ‘Text Mining’ van de faculteit “Data Sciences and Knowledge Engineering” in de Artificial Intelligence groep van de Universiteit van Maastricht.

ZyLAB is het enige Nederlandse softwarebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in eDiscovery en informatiemanagement en heeft zich bewezen in talrijke grootschalige corporate en strafrechtelijke zaken over de hele wereld. ZyLAB ONE eDiscovery gebruikt de meest recente datawetenschap-technieken uit de wereld van Artificial Intelligence om specifieke documentcategorieën te ontdekken en in die documenten relevante informatie te vinden.