GC’s verantwoordelijk voor preventie, detectie en reactie (informatie)veiligheid

Informatiebeveiling, cyber security en data protection zijn begrippen die vrijwel inwisselbaar worden gebruikt door de media. Toch bestaat er een belangrijk verschil tussen de drie. Voor General Counsels is het cruciaal om te denken in termen van informatiebeveiliging en dat vereist een verbreding van hun visie en een aanpak in de preventie, detectie en reactie […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Patrick Wit

Patrick Wit en Martijn Loth zijn IT-recht advocaten bij het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy Van der Laan. Zij maken deel uit van het team binnen Kennedy Van der Laan dat zich specialiseert in de juridische en commerciële kanten van informatiebeveiliging, global criminal compliance, bescherming van persoonsgegevens en complexe automatiseringsgeschillen en IT- en outsourcingprojecten.

Bij de advisering van hun cliënten kunnen beiden putten uit een uitgebreide technische achtergrond. Patrick werkte na zijn studie Technische Bedrijfskunde onder meer als softwareontwerper, consultant en projectmanager bij Capgemini. Martijn werkte onder meer als softwareontwerper en security-specialist bij diverse open source-projecten en als Linux-systeembeheerder bij Bits of Freedom.

Martijn Loth