Hoe breng je technologie in het DNA van advocaten

Bij innovatie denk je misschien niet meteen aan de advocatuur. Bij Clifford Chance wil men voorop blijven lopen. Het onderwerp staat hoog op de agenda. Dat betekent werken aan een cultuurverandering en continu leren hoe techniek waarde kan toevoegen aan de dienstverlening. De impact van technologie is enorm. Door ontwikkelingen als RegTech en FinTech kijken […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Esther Albers
Esther Albers is Global Innovation Manager. Esther heeft meer dan 25 jaar ervaring in de advocatuur. Zij begon haar loopbaan als advocaat bij Stibbe. Voor Clifford Chance was zij werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar zij als lid van het management team verantwoordelijk was voor innovatie zoals de introductie van FlexPool, project management en online services. In 2017 heeft Esther deel genomen aan het executive program Exponential Technologies van Singularity University en het Harvard programma Leading and Building a culture of innovation.
Mark-Jan Arends
Mark-Jan Arends is partner en notaris bij Clifford Chance. Als partner is hij tevens verantwoordelijk voor Innovation and Best Delivery voor kantoor Amsterdam. Zijn focus ziet op het introduceren van nieuwe manieren van werken om zodoende cliënten en hun business op de beste manier te ondersteunen. In 2011 heeft Mark-Jan een jaar in Silicon Valley, Californië als corporate lawyer gewerkt.