Hoge ambities voor energie-efficiëntie

Bedrijven worden zich steeds bewuster van het belang van ESG. Als general counsel is het daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de gebeurtenissen op dit gebied. In dit artikel brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen ten aanzien van een belangrijk thema binnen ESG: energie-efficiëntie.

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Jan Jakob Peelen | Dentons
+31 20 795 38 00
Janjakob.peelen@dentons.com
Jan Jakob Peelen is hoofd van de praktijk Publiekrecht in Amsterdam en partner in de Energiegroep. Hij richt zich op milieurecht, ruimtelijke ordening, energieregelgeving en algemeen bestuursrecht. Jan Jakob adviseert onder meer bij de ontwikkeling van diverse biomassacentrales, waste-to-energy / waste-to-product projecten, zonne-energieprojecten, en windprojecten. Naast de projectontwikkelingspraktijk adviseert Jan Jakob ook regelmatig investeerders en financiële instellingen bij fusies en overnames en projectfinancieringstransacties in de energiewereld.
Sanne Jeurissen | Dentons
+31 20 795 31 10
Sanne.jeurissen@dentons.com
Sanne Jeurissen is advocaat in de Energiegroep in Amsterdam. Zij richt zich onder andere op milieurechtelijke kwesties, vergunningverlening en specifieke energieregelgeving. Sanne is daarnaast betrokken bij het adviseren van energiebedrijven en financiële instellingen over de ontwikkeling, acquisitie en financiering van energieprojecten in Nederland.