GC aan ’t Woord | Marlene Hogenhuis-Maeijer | Ingram Micro

1. Bij welk bedrijf werk je? Wat doet het bedrijf en waar is het fysiek gevestigd? Andere relevante zaken mbt het bedrijf, bv hoeveel mensenwerken er, wie is/zijn de eigenaren, wat is de cultuur/missie etc. Ingram Micro Commerce & Fulfillment Solutions is een onderdeel van Ingram Micro Inc., dat  in 1979 is begonnen als distributeur […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Marlene Hogenhuis-Maeijer - Ingram Micro Commerce & Fulfillment Solutions

Marlene Hogenhuis-Maeijer is Legal Manager bij Ingram Micro Commerce & Fulfillment Solutions en eindverantwoordelijk voor de Commerce & Fulfillment Solutions die door bepaalde entiteiten in Nederland binnen Europa worden verleend. Daarvoor was Marlene advocate en docent aan de universiteit.

Ingram Micro Commerce & Fulfillment Solutions is een onderdeel van Ingram Micro Inc., dat  in 1979 is begonnen als distributeur van grote electronica  merken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine, Californië. Inmiddels levert het bedrijf wereldwijd ook Cloud en Lifecycle Services en Technology Solutions. Ingram Micro  heeft  vestigingen in meer dan 45 landen en wereldwijd meer dan 30.000 medewerkers. Ingram Micro Inc. is een Fortune 100 company,  de grootste IT-distributeur wereldwijd.