GCN Intervisies

Meerdere keren per jaar komen in verschillende regio’s in Nederland diverse GCN-groepen in dezelfde samenstelling bij elkaar om te sparren over werkgerelateerde dilemma’s. Ook deelname aan een dergelijke regionale GCN Intervisiegroep is kosteloos voor GCN leden. Samen met het management van GCN bepaal je welke groep het beste bij jou past. De GCN Intervisiegroepen zijn populair: veel GCN-leden nemen hieraan deel.

De bijeenkomsten vinden meestal vroeg in de ochtend plaats of rond lunchtijd. Steeds worden in een informele sfeer best practices gedeeld met peers. Doordat de deelnemers elkaar regelmatig ontmoeten ontstaat een vertrouwensband waardoor er meer diepgang komt in de besproken onderwerpen en in de onderlinge relatie. Op deze manier krijg je heel persoonlijk feedback op jouw uitdagingen van het moment en kan je ook direct hulp bieden aan andere General Counsel.

De thema’s en gesprekstechnieken worden nauw afgestemd op de wensen van deelnemers aan de groep. Iedere bijeenkomst wordt georganiseerd en gemoderate. Zo wordt er voor gezorgd dat iedereen aan bod kan komen en dat de bijeenkomsten toegevoegde waarde blijven bieden.

Momenteel zijn er elf verschillende GCN Intervisiegroepen actief in de regio’s:

  1. Amersfoort,
  2. Amsterdam (4x),
  3. Rotterdam – Den Haag (2x), 
  4. Utrecht,
  5. Zuid-Nederland en
  6. Noord-Nederland.
  7. Ook is er een Engelstalige GCN Intervisiegroep voor expat-GCs die in Nederland wonen en werken.

 

Op het moment dat je je aanmeldt voor GCN, kan je aangeven dat je interesse hebt in deelname aan een GCN Intervisiegroep. En uiteraard kan je je hier ook nog voor aanmelden op een later moment tijdens je lidmaatschap.