Aandachtspunten bij de ontdekking van fraude binnen uw bedrijf

U wordt geconfronteerd met een fraude binnen uw onderneming. Hoe vergroot u de kans dat weggesluisde vermogensbestanddelen kunnen worden teruggehaald? Bij het ontdekken van fraude is het is belangrijk dat u het aantal mensen dat van de fraude op de hoogte raakt zo klein mogelijk houdt. U weet immers nog niet wie er mogelijk bij […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Yvette Borrius
Yvette Borrius, partner bij Höcker Advocaten, is hoofd van de sectie corporate litigation. Zij is als advocaat, boardroom counselor en onderzoeker werkzaam op o.a. het terrein van corporate governance (voor zowel bestuur als toezichthouders). Yvette publiceert en doceert regelmatig op het gebied van bestuurders-aansprakelijkheid. Zij is bestuurslid van de IBA Litigation Committee en van de Vereniging Corporate Litigation.
Cathalijne van der Plas
Cathalijne van der Plas, associate partner bij Höcker Advocaten, is specialist op het terrein van het Internationaal Privaatrecht en Asset Recovery. Op deze rechtsgebieden geeft zij regelmatig presentaties in binnen- en buitenland en publiceert zij in vakliteratuur. Cathalijne maakt deel uit van ICC’s FraudNet, het aan de International Chamber of Commerce verbonden wereldwijde netwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in de bestrijding van internationale fraude.