Advanced delivery of legal services

Een stap dichter naar efficiency Het is vrijdagmiddag, 17.00 uur en u wordt gebeld door een van uw productspecialisten. Over twee maanden lanceren ze een nieuw product in 75 verschillende landen. Men wil van u weten of hiervoor specifieke vergunningen nodig zijn en of het product aan bijzondere regels moet voldoen. Om deze vraag te […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Niels de Ru
Niels is partner in de Finance praktijk bij Allen & Overy Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in gesyndiceerde leningen en commodity en export financieringen en adviseert in dit verband banken en kredietnemers. Hij is ook hoofd van het trade, commodities & export finance team van Allen & Overy.
Lotte van den Broek
Lotte is associate in de Finance Praktijk bij Allen & Overy Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in gereguleerde markten in de financiële sector. Ze adviseert in dit verband regelmatig over de implicaties van Nederlands en Europeees recht en ze assisteert cliënten bij uiteenlopende vraagstukken, zoals het contact met toezichthouders en het opstellen van contractuele documentatie.