Arbitrage of toch de (overheids)rechter: praktische tips bij het maken van een keuze

Een geschil met een contractspartner, het is een scenario dat niemand voor ogen heeft bij het sluiten van een overeenkomst. Toch is dit niet altijd te voorkomen. Maar wat is de beste manier om geschillen snel en efficiënt te beslechten? Daarbij wordt vaak arbitrage als alternatief voor de (overheids)rechter genoemd. Naar ons idee echter vaak […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Christoph Jeloschek
Christoph Jeloschek is partner bij Kennedy Van der Laan en verbonden aan het Corporate and Commercial Litigation & Arbitration Team. Christoph is gespecialiseerd in het procederen over contractuele geschillen, in het bijzonder op het gebied van internationale grensoverschrijdende handelstransacties en complexe geschillen in de IT-sector.
Veerle van Druenen
Veerle van Druenen  is advocaat bij Kennedy Van der Laan en lid van het Commercial and Corporate Litigation and Arbitration Team. Veerle is gespecialiseerd in het procederen over IT en commerciële contracten. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van complexe nationale en internationale procedures, zowel voor de overheidsrechter als in arbitrage. Veerle heeft daarnaast ruime ervaring met het opstellen, onderhandelen en adviseren over contracten.