De General Counsel als regisseur – Terugblik op een Roundtable

Wij, Malinda Miener, GC Enexis en Steven Storm, advocaat Van Benthem en Keulen, hadden het genoegen om als moderators een roundtable te mogen begeleiden tijdens het General Counsel NL Jaarcongres 2017 met als onderwerp “De General Counsel als regisseur”. Onze opzet was door een prikkelend vraag en antwoordspel gezamenlijk conclusies te trekken over de rol […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Malinda Miener
Malinda Miener is internationaal gevormd door haar jeugdjaren op de Europese School in Brussel. Daarna heeft ze 18 jaar als officier bij de Koninklijke Marine diverse functies uitgeoefend variërend van Hoofd Logistieke Dienst aan boord tot universitair docent rechten op het Koninklijk Instituut voor de Marine. In 2009 is ze begonnen als General Counsel bij TNO, het onderzoeksinstituut dat tussen het fundamentele onderzoek en de bedrijven zit en tevens huislab voor Defensie. Begin 2015 is ze als General Counsel bij Alliander begonnen. Sinds kort werkt ze als General Counsel bij Enexis, een van de 3 grote regionale netbeheerders, waar ze op juridisch gebied samen met haar team mee denkt en vorm geeft aan de energietransitie die nu binnen Nederland maar ook overal op de wereld plaats vindt. Malinda is de winnares van de eerste General Counsel Award 2015-2016 en een gewaardeerd GCN-ster.
Steven Storm
Steven Storm is advocaat/partner Corporate/M&A bij Van Benthem & Keulen te Utrecht en gespecialiseerd in fusies en overnames. Eerder was hij onder andere partner bij zijn eigen M&A nichekantoor en werkte hij als manager legal bij Essent N.V. Steven heeft een MBA titel behaald bij Nijenrode University en is register valuator (bedrijfswaardering), geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Register Valuator (NIRV). Steven doceert Transaction Law voor het Master of Business Valuation programma van Tias Business School en voor de Master Financial Planning/de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging van Avans+.