De rol van de jurist bij Change Management

Een M&A transactie is natuurlijk een intensieve financiële en juridische aangelegenheid, waarbij de focus ligt op bedrijfswaardering, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van contracten. De “menselijke” kant van fusies en overnames wordt nog in veel gevallen onderschat of zelfs compleet genegeerd. Dit terwijl de waarde van culturele- en organisatieverandering bij M&A transacties verassend […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Casper Haket
Casper Haket is partner binnen de praktijkgroep Corporate/M&A van Boekel. Zijn praktijk richt zich op (grensoverschrijdende) fusies en overnames, joint ventures en investeringen binnen een verscheidenheid aan industrieën met inbegrip van technologie, natuurlijke hulpbronnen en life sciences. Casper adviseert zowel publieke als private (inter)nationale ondernemingen, waaronder toonaangevende dienstverleners, industriële en financiële organisaties en private equity firms.
Jan-Mathijs Hermans
Jan-Mathijs Hermans is notaris-partner binnen de praktijkgroep Corporate/M&A van Boekel. Jan-Mathijs heeft ruime ervaring op het gebied van het vennootschaps- en zakenrecht, financieringen en zekerheden. Hij richt zich op M&A, private equity, asset-, real estate en leveraged finance en daarnaast heeft hij ruime ervaring met onroerend goed transacties.
Joep Schreijer
Joep Schreijer is als advocaat werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate/M&A van Boekel. Joep houdt zich met name bezig met (grensoverschrijdende) fusies en overnames, joint ventures en investeringen in diverse marktsectoren, alsmede vennootschappelijke reorganisaties en corporate governance. Hij adviseert zowel Nederlandse als buitenlandse publieke en private ondernemingen en bedrijven. Joep is gedreven en praktisch ingesteld, persoonlijk in zijn benadering en gericht op kwaliteit.