Een (on)evenwichtige balans

Iedere advocaat – met weinig of met veel ervaring – heeft zijn eigen manier om met werkdruk en deadlines om te gaan. Hieronder bespreken Gerard van der Wal en Diego Guerrero Obando, beiden advocaat bij Windt Le Grand Leeuwenburgh te Rotterdam, op welke wijze zij omgaan met het thema Lawyers’ well-being en wat zij van […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Gerard van der Wal

Gerard van der Wal is advocaat sinds 1977 en partner bij Windt Le Grand Leeuwenburgh. Hij is gespecialiseerd in het Europees recht en mededingingsrecht en procedeert regelmatig in Nederland en bij het Hof van Justitie van de Europese Unie. Hij is een autoriteit op het grensvlak van EU recht, IP recht en farmaceutisch recht. Niet voor niet noemt Chambers hem ’Senior Statesman’ op zijn vakgebied.

Diego Guerrero Obando

Diego Guerrero Obando is in augustus 2019 afgestudeerd en heeft de masteropleiding Informatierecht afgerond. Als advocaat bij Windt Le Grand Leeuwenburgh adviseert hij voornamelijk over alle aspecten van het merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht, handelsnaamrecht en bedrijfsgeheimen.