Nieuwe huisvesting Booking.com: aanpak van een juridisch complex dossier

Huisvesting is een onderwerp dat steeds vaker in de bestuurskamers aan bod komt en ook meer en meer afgestemd wordt op de behoeften van de organisatie. Veranderende werkpatronen, nieuwe werkstijlen en kosten met betrekking tot transport en mobiliteit spelen hier een belangrijke rol in en kunnen organisaties voor behoorlijke uitdagingen plaatsen. In dit kader adviseerden […]

You are unauthorized to view this page.

Over de auteur(s)

Leon Hoppenbrouwers
Leon Hoppenbrouwers Leon is notaris en partner in de Projects & Real Estate Praktijk van Allen & Overy en is gespecialiseerd in vastgoedrecht en het aanverwante notariële recht. Hij heeft veel ervaring op het gebied van (commerciële) vastgoedtransacties, de verkoop van vastgoedportefeuilles, sale en lease back transacties, vastgoedontwikkeling, binnenstedelijke herstructurering en het vestigen van zekerheden bij financiële transacties.
Esther Zwiers
Esther Zwiers Esther is senior associate in de Projects & Real Estate Praktijk van Allen & Overy en is gespecialiseerd in vastgoed-, bouw- en aanbestedingsrecht. Zij heeft veel ervaring op het gebied van projectontwikkeling, de vastgoedaspecten van acquisities, aanneming van werk en de contractering van huur- en bouwovereenkomsten. Ook procedeert zij regelmatig over deze onderwerpen.