Spreker wim anker

Wim Anker is al meer dan 40 jaar een van de bekendste strafpleiters van Nederland. Samen met zijn broer Hans stonden zij al die tijd vele verdachten veelal pro-deo bij. Deze verdachten representeren een doorsnee van onze samenleving. Wim: “Het kan iedereen gebeuren, vergis je niet!” 

Wim geeft nu -als pensionado pur sang- onder andere lezingen over de ethische grenzen en integriteit van het vak van de strafpleiter en houdt andere professionals een spiegel voor in zijn met een traan en glimlach doorspekte bespiegelingen.

Programma

Start GCN Summer Drinks

Strafpleiter: een wandeling op een evenwichtsbalk

Wim Anker gaat in op de rol, taak en attitude van de strafpleiter, niet het meest populaire beroep in Nederland momenteel, en deelt 5 harde ethische principes en integriteitsgrenzen die ook voor de General Counsel van belang zijn. 

Tevens gaat hij in op een aantal spraakmakende zaken waaronder de zaak Ferdi E, ontvoerder van GJ Heijn, de Volendamse brand van 01-01-01 en de Amsterdamse zedenzaak tegen Robert M.

Vervolg GCN Summer Drinks met Mezzes en Tapas

Einde

locatie

BRAVE HENDRIK  Theetuin Eemnes

Meentweg 131, 3755 PD, Eemnes

Parkeren kan op de nabij gelegen parkeerplaats of langs de weg.

registration

Registration GCN Event

Graag aangeven of je wel of niet aanwezig bent bij dit GCN Event
Please let us know if you will or will not attend this GCN Event.
  • Maak een keuze of je wel/niet aanwezig kunt zijn.
    Please choose if you will be present or not.
  • Dit GCN Event is uitsluitend toegankelijk voor leden. Indien u geen lid bent kunt u dit hieronder aangeven. Wij nemen dan contact met u op.
    This GCN Event is only accessible for GCN members. If you are not a member, you can register below as such. We will get in touch with you as soon as possible.

Add event to calendar

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo

GCN partners