Schermafbeelding 2014-08-19 om 13.27.52General Counsel: herken je deze vragen?

 • Hoe bepaal ik aan welke legal support mijn organisatie behoefte heeft?

 • Hoe bepaal ik wat ik binnen mijn afdeling afhandel en wat ik juist liever uitbesteed?

 • Gunnen: hoe selecteer ik de best passende dienstverleners?

 • Hoe beoordeel ik de dienstverlening van externen het beste (KPI’s, evaluaties etc)?

Om over bovenstaande onderwerpen Plenair én in diverse GC Roundtables van gedachten te wisselen en van elkaars praktijkervaring te leren, nodigen wij je graag uit voor de volgende General Counsel NL Themabijeenkomst over Smart Legal Sourcing op donderdag 9 oktober van 13.30 tot 18.30 uur. Onze gastheer is de Director Corporate Legal & Tax van PGGM in Zeist: Max Hübner.

Opzet van de middag

 • General Counsel NL Benchmarkonderzoek: Frits Bussemaker, dagvoorzitter en organisator en grondlegger van diverse professionele netwerken deelt de meest opvallende resultaten van het eerste landelijke General Counsel NL Benchmarkonderzoek 2014

 • Keynote door Willem van Oppen, voormalig bedrijfsjurist en oud Chief Procurement Officer van DSM, Philips en KPN. Tevens internationaal docent Procurement. In nauwe samenwerking met Max Hübner, GC PGGM en Mariëlle van de Weijenberg, GC Heijmans.

 • GC Roundtable 1: Sparren over de vragen: Hoe bepaal ik aan welke legal support mijn organisatie behoefte heeft en hoe bepaal ik wat ik binnen mijn afdeling afhandel en wat ik juist liever uitbesteed?

 • GC Roundtable 2: Sparren over de vragen: Gunnen: hoe selecteer ik de best passende dienstverleners en hoe beoordeel ik de dienstverlening van externen het beste (KPI’s, evaluaties etc)?

 • Een GC Roundtable is een discussie in een kleine groep en wordt begeleid door een ervaren GC die optreedt als moderator

 • Wrap up: Plenair delen van de belangrijkste eye-openers en tips uit de GC Roundtables.

 • GCN Netwerkborrel

Inschrijven

Deze GCN bijeenkomst staat alleen open voor GCs die zich via www.generalcounsel.nl hebben aangesloten bij GCN. Wij verheugen ons op je komst en horen graag of we op je kunnen rekenen. Klik hier en schrijf je nu in

Ben jij een eindverantwoordelijke bedrijfsjurist die zich nog niet heeft ingeschreven bij GCN maar wil je wel een keer vrijblijvend een General Counsel NL bijeenkomst bijwonen? Geef het dan even door via info@generalcounsel.nl of schrijf je nu HIER in en dan nemen wij contact met je op.

Verdere details van het programma staan achter de members-login op www.generalcounsel.nl. Hier vind je ook interessante content over dit thema. Van harte aanbevolen!

Met vriendelijke groet,

General Counsel Netherlands

Petra van Hilst (06 4106 9433) en Michiel van Straaten (06 1483 7202)       

Schermafbeelding 2014-08-26 om 15.05.17