Stressmanagement & teambuilding
How do other gcs handle this?

Results General Counsel NL Benchmark Survey 2024

Misschien wel de meest belangrijke taak van GCs is: zorg dat er geen grote ongelukken voor het bedrijf gebeuren. Dit levert regelmatig serieuze stress op voor GCs, bijvoorbeeld omdat besluiten steeds sneller moeten worden genomen, er veel nieuwe nationale en Europese wet- en regelgeving wordt ingevoerd en de politieke en internationale spanningen snel toenemen. En dan is ook het leiden en stimuleren van een juridisch team sinds Corona zeker niet makkelijker geworden en breidt tegelijkertijd het takenpakket van de meeste GCs zich verder uit. 

Hoe blijven jij en je teamleden in dit krachtenveld stressbestendig en hoe blijven jullie goed en met plezier als team functioneren?

In de middag zal stressexpert Suzan Kuijsten op haar geheel eigen manier een bak aan informatie en praktische tips geven. Tijdens de twee GCN Roundtables kunnen ervaring en ideeën over stressmanagement & teambuilding worden gedeeld. Ook hebben we tijd ingeruimd voor een ontspannen wandeling om energie op te doen. 

keynote

Suzan Kuijsten

Stress-sociologe Suzan Kuijsten wordt gezien als een van Nederlands meest vernieuwende denkers op gebied van stressmanagement. Met haar verfrissende kijk op stress laat ze een ander geluid horen.

ProgrammA

Registratie en ontvangst met GCN lunch

GCN Roundtable 1

GCN Wandeling

Resultaten GCN Benchmark Survey 2024

Keynote Suzan Kuijsten: Gek op stress

GCN Roundtable 2

GCN Netwerkborrel

Afsluiting

registratie

Registration GCN Event

Graag aangeven of je wel of niet aanwezig bent bij dit GCN Event
Please let us know if you will or will not attend this GCN Event.

  • Maak een keuze of je wel/niet aanwezig kunt zijn.
    Please choose if you will be present or not.
  • Dit GCN Event is uitsluitend toegankelijk voor leden. Indien u geen lid bent kunt u dit hieronder aangeven. Wij nemen dan contact met u op.
    This GCN Event is only accessible for GCN members. If you are not a member, you can register below as such. We will get in touch with you as soon as possible.

locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b, Groenekan
There is free parking space available.

GCN partners